[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2455″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Înființată în anul 2004, situată în Băile Felix pe strada principală (vis-a-vis de parcul de copii), Pensiunea Topaz oferă condiții de cazare în 21 de camere, reușind să vă facă să simțiți cu adevărat căldură și ospitalitatea unui cămin, nu doar a unei unități de cazare. Prin spațiul elegant și modern oferim clienților condițiile optime pentru activitatea profesională sau pentru relaxare în timpul liber.

Recepția pensiunii care va stă la dispoziție cu servicii de secretariat, comenzi taxi, informații turistice referitoare la locație cât și împrejurimi, posibilități de agrement sau timp liber.

Fie că vreți să vă relaxați la piscina pensiunii spațioasă cu hidromasaj (temperatură 36 grade) cu acces gratuit, sau savurați o băutură fină sau să vă energizati cu o cafea bună, barul pensiunii vă stă la dispoziție în incintă hotelului la recepție.

Camerele sunt la standarde moderne, amenajate, cu baie proprie (duș sau cadă), control individual al climatizării, frigider, internet wi-fi, Tv Lcd 80 cm diagonală, senzor fum, fier de călcat electric (disponibil la cerere).

Dimensiunea generoasă a camerelor oferă tot confortul necesar și satisface în cele mai mici detalii nevoile clienților.

Ne situăm aproape central în Băile Felix, pentru momentele în care vă doriți intimitate și să scăpați de agitația urbană.

Oferim loc de parcare în parcarea privată, supravegheată 24/24h.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]